Házhoz szállítás és fizetési feltételek

 Webáruházunkban történő vásárlás esetén:

Bankszámlára történő előre utalás esetén a megrendelt terméket, a megrendelés számlájának végösszege alapján tartalmazza a kiszállítási díjat, ebben az esetben a futárnak nem kell fizetni. 

A megrendelt terméket utánvét esetében, a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz.

Webáruházunk megrendeléseit a DPD Hungária Kft. teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni.

Amennyiben Önnek nem megfelelő az időpont, úgy a futárral tud időpontot egyeztetni a DPD Hungária Kft. által küldött értesítő e-mail alapján. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

Utánvétes csomagok átvételével kapcsolatosan

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Csomag átvételének megtagadása:
Minden ügyfelet telefonon vagy írásban értesítünk a csomag feladásának napjáról, érkezésének dátumáról, csomagszámról és az esetleges utánvétes összegről. Az ügyfél az előzetesen leegyeztetett és feladásra került küldeményét köteles átvenni az eladó cégtől! Majd átvétel után élhet elállási jogával! (lásd: Elállási jog) Azon felhasználóinkat, akik a megrendelt csomagot nem veszik át és telefonon vagy levélben nem mondják le rendelésüket (még a feladás előtt), korlátozzuk regisztrációjukat a rendszerben! Ami annyit jelent, hogy újabb rendelést nem tudunk teljesíteni, ameddig az okozott kárt számla ellenében nem rendezik cégünk felé. Cégünk a szállító cégnek akkor is a teljes szállítási díjat fizeti, ha a megrendelő meggondolta magát és nem veszi át a csomagját, ezzel költségeket okozva cégünknek.

 

– Szolár takaró esetében 3.500 Ft
– 0- 10-ig 3.500 Ft
– 11 – 25 kg-ig  5.000 Ft
– 25,1 kg – 40 kg-ig 8.000 Ft
Túlméretes csomag esetén a szállítási költséget a csomag mérete és súlya határozza meg.

Az 40 kg-ot meghaladó súlyú termékeink szállításával vagy átvételével kapcsolatosan egyeztetés szükséges!

Az 40 kg-ot meghaladó súlyú termékeink szállításával vagy átvételével kapcsolatosan egyeztetés szükséges!